April dan Hoo

9 Apr

Assalamualaikum W.B.K.

and a very good day to everyone.Sedar tak sedar, pejam celik pejam, dah masuk bulan April dah.

Bulan April sangat istimewa untuk saya sebab saya lahir pada bulan April!

TeeHee.

dan satu lagi, hujung bulan ini ada plan baek punya.

oh, saya sekarang jatuh chenta dengan variety show korea yang baru…. iaitu

*drumroll please*

아빠! 어디가?  

Atau dalam bahasa Inggeris nya, “Dad, where are you going?”

Semua kanak-kanak dalam show ni terlampau kiut.

Ada 5 anak-anak bersama dengan bapanya. (Bapa mereka selebriti)

Yang paling saya bias adalah Yoon Hoo. Geram nangga mulutnya cerobeh, cerdit, bait, kedak orang tua jak.

Basically show ini pasal percutian bapa dan anak mereka selama 2 hari 1 malam. Hybrid 2D1N dan Family Outing.

Interaksi dan ke’cute’tan, kenaifan kanak-kanak ini membuatkan saya tergisin-gisin di depan PC.

If you like sweet, kids and cuteness, you should try to watch this show.

You have been warned! (Explosion of cuteness ahead)

Inilah Yoon Hoo yang super kiut.

cr pic: tumblr, http://intan-kemala.tumblr.com

Mulutnya… grrrrrr

Hoo with his father

Hilang gigi depan.

Cr gifs: tumblr, http://yoonhooxjia.tumblr.com

Kalau nak layan, boleh tengok dekat sini Daebaksub. Show ini disub oleh shiareagy, sesetengahnya kshownow dan episod 13 kolaborasi antara Daebaksub and shiareagy.

Kalau tengok satu episod, mesti tersangkut. Sekarang kat Korea baru episod 14, jadi tak tertinggal sangatlah.

Setakat ini dah berjaya convertkan kawan-kawan seramai 6 orang ke arah show ni. Hihihi…

Happy watching. ^^

2 Responses to “April dan Hoo”

  1. romaida 10/04/2013 at 7:04 am #

    “cerobeh cerdit twaija” ya caption utk hoo. Haha

    JUN N JUNSU BIASSSS HURRR!!!!

    • i3rasaila 13/04/2013 at 3:32 pm #

      Semua sidak best. Show tok nyuruh ku mok da anak jak, hahahaha…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

World

International Headlines, Stories, Photos and Video

whoalaoweh

i like it just the way it is

Fingers Delirium

Just another WordPress.com site

scribblemumble

I'm a scribbler and a mumbler. Ko ada?

%d bloggers like this: