sebulan sudah…

26 Feb

Assalamualaikum…

yup.. sebulan sudah berlalu. Maafkan saya kerana hampir membiarkan blog ini tidak berpenghuni. *que music : maafkan kami!*

a little quick update about me… and my family and my friends lah ooo~~

  • 1 Feb yang lepas saya telah melapor diri untuk bekerja di sebuah (dirahsiakan) under CBG. APA itu CBG? gi google nun! haiyakkkkk…. teknologi di hujung jarik jak mpun.
  • Mak saya menyambut hari jadi yang ke 51~ SELAMAT HARI JADI MAK SAYA : PUAN MASTIKA BINTI SAMAT! You;re the greatest mom in da world!!!
  • Kawan sekolah saya, wani dah kawennnnn! reunion ala-ala mengimbas memori zaman sekolah menengah telah diadakan. tahniah wani~

  • perniagaan felt saya agak slow sebab seminggu leh buat 2 je. Tu kalo da masa, kalo takda masa, langsung tak leh menjahit T_T (menangis dalam hati). Menjahit memberi saya kepuasan dan ketenangan. Kamu tak paham tak apa. Janji saya bertenang.
  • KDramalands. Oh ini buat hati saya parah. Lambakan drama bermutu mebuatkan hati saya meronta-ronta. tetapi kesuntukan masa untuk bersuka ria dan menontonnya…ūüė¶ (buat muka masam, jungo sampei tergugok kata orang tua) Antara drama yang dalam pemerhatian saya adalah: Ojakgyo Brothers, The Moon that Embraces The Sun, Shut Up: Flower Boys Band. dan…. Wild Romance~(hasil hasutan Cipot ngan Nami)
  • MY kazen datang dari Singapore. We spent¬†weekends¬†together-gether. Ingat nak nyuruhnya nangga sunset, skali cloudy gila ari ya.ūüė¶ sigh..sedih betul.
  • Saya mula berjinak kembali dengan dunia bola sepak. NGAP SAYOT!!! (nangga bola di stadium sampe ahjussi blakang aku melarak aku kotan ku panas ati gilak, emo terlebih nangga bola)
  • Ewen dah memulakan hidup baru di Bintulu. Meter kenja nya dah oberdose dah. sikpat gik disukat segal antap gilak kenja. Wakakakakakaka… maafkan saya ya ewen~ dan selamat hari tuaaaaaa~~ boh lupak nyeruk bila nikah kelak!
  • BIGBANG kuar album baruuuuuu! (the good news everrrr). tanpa segan siluk, minjam kredit kad mak (aku da debit jak), beli rah YGEshop. beli version daesung. ketidaksabaran menunggu album ya datang~~ haiyakkkkkkk~~~
  • pergi duak igek intebiu bulan tok tek. Sigek dapat offer kerja, tapi terpaksa direject atas sebab2 tertentu. Sigek gik ku intebiu selama¬†4 minit jak, sampe interviewer ya moha ngan aku. YUP! me and my palak berangin, nang berangin mena time intebiu.

Sebelum mengundur diri mari layan MV BLUE by BigBang. Gerenti layan punya~~~ PHEWITTTT DAESUNG IS SO HOTTTTTT!!!11111 

KO ADA?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

World

International Headlines, Stories, Photos and Video

whoalaoweh

i like it just the way it is

Fingers Delirium

Just another WordPress.com site

scribblemumble

I'm a scribbler and a mumbler. Ko ada?

%d bloggers like this: