Jejalan Di Kelantan…

17 Jul

Assalamualaikum…

Terkejut badak Cik Non bila nengok aku update blog 2 hari berturut2… Hahahaha…

Harap maklum, dah tiba2 aku datang rajin ni ha, layan jelah…

Ini merupakan kali ketiga aku jejak kaki ke Kelantan.

Tapi kali pertama aku naek belon.

Sebab terbang solo.

Kat Rantau Panjang, aku duduk kat rumah Affu, NUR INN.

Korang kalo nak cari hotel bajet, leh stay kat sini.

Murah dan selesa.

Pagi-pagi dah g Rantau Panjang. MISI: mencari baju tido, jersey MU, dodol dan tudung bawal.

Masjid Beijing

Pintu Masuk Masjid Beijing

Kawan-kawan saya... ^^ love u girls.

Duduk di rumah Faezah…

Maen dengan kamera amek gambar di sekitar rumah Fae…

Abis Kambing, Lembu dan Bunga menjadi mangsa aku.

Kambing yang cool giler.😄

Bunga kuning. #Bersih2.0 Wakakakaka.. *gelak goleng-goleng*

Adik Fae malu.. pura2 amek gambar bunga.

Blakang rumah Fae... ada LEMBU!!! ^_^

Bunga lagi~~

Terima Kasih banyak-banyak kepada Keluarga Faezah yang sediakan pengangkutan, makan minum dan tempat tinggal(dan kambing yang cool!).

Terima Kasih juga kepada keluarga Nufa Suhaimi yang bagi tempat tinggal, makan minum, dan pengangkutan (seamboat tuhhh!).

Terima kasih kepada Cik Lali yang sudi mengikut ktaorang jejalan dan blanja ktaorang (kene colek dari rumah).

Terima Kasih jugak kepada Cik Asilah yang datang jauh dari Ganu yang teman ktaorang jalan-jalan.

Terima Kasih jugak kat Farah yang kawen.

😄

2 Responses to “Jejalan Di Kelantan…”

  1. Nufa Suhaimi 18/07/2011 at 8:52 pm #

    weyh, ko patut letak link ke website nur inn, hehe, blog ko kan glameres, heh, bla bleh aku gi umah ko nyer nih?

    • i3rasaila 18/07/2011 at 11:05 pm #

      bila masa lak blog aku glemeres. ape link nur inn? nanti aku edit post aku.
      buat masa nih belom lagi. doa aku cepat2 dapat keje! lehlah aku bawak korang jalan2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

World

International Headlines, Stories, Photos and Video

whoalaoweh

i like it just the way it is

Fingers Delirium

Just another WordPress.com site

scribblemumble

I'm a scribbler and a mumbler. Ko ada?

%d bloggers like this: