Majlis Kawen Farah!!!

16 Jul

Assalamualaikum…

Apa khabar wahai pembaca blog saya sekalian.. (perasan santan)

Maap, lama menghilang. Agak sibuk sebenarnya dengan urusan yang tidak pernah sunyi dan hilang daripada muka bumi ini.

Tujuan entry saya hari ini adalah berkenaan dengan majlis kahwin kawan saya.

Tahniah diucapkan kepada Farah yang mendirikan rumahtangga dengan pasangan hidupnya, Ncek Muslim.

(Genap 2 minggu baru aku upload gambar kat FB, baru update blog.. hihihi…)

Mari kita layannnn….

Badge ini untuk besfren farah..🙂

Lebih banyak gambar bawah cut ini… ^_^

Comelkan pasangan pengantin nih..🙂

Mencium tangan suami tercinta~~ Lalalalala~~

Kawan-kawan pengantin perempuan... yang sot sot gamaknya.

Faezah dan Affu.... Bersih tuh...

Guestbook..

Baju Pengantin...

Comelnya pegantin kita nih~~ cantik gila lah~~

Anak dara yang menanti giliran nak kawen..hahahaha...

 

**Ini merupakan kali pertama kami semua berjumpa selepas tamat menimba ilmu di UIA pada bulan Mei tahun ini. Sebab tu muka semua happy sangat-sangat. Rindu gila lah ngan dorang. Clah, Fae, Affu, Lali dan Farah. Yang paling penting, aku sorang je sibuk mengembang dalam masa menganggur nih… Hahahahaha. Semua masih jual anggur kecuali Affu yang jadi R.A kat UTM. Tahniah kawanku! ^_^  (time gambar ni diamek, smua masih menganggur lagi)

 

Doorgifts..

 

 

Farah, aku ucapkan Selamat Pengantin Baru.

Semoga perkahwinan korang kekal abadi.

Sentiasalah bertolak ansur dalam perhubungan.

Korang sangat sweet…

Dan soalan cepumas nih… Bila nak dapat Mini-Farah dan Mini Muslim??😄

 

3 Responses to “Majlis Kawen Farah!!!”

  1. Saya Farah Hana 17/07/2011 at 1:03 am #

    ehem2..cik pengantin nak komen ni…eh puan da..:D
    thanks for coming ira,fae,silah,lali,affu..thanks a lot
    minta maaf kalau ade terkurang terlebih ke ape time majlis
    sorry la tak dpt lepak lame2..bajet pas nikah tu ade time nk lepak dulu skali org tu trus nak mekap
    da la horror nak mampus mekap..adoii..
    hehe..soklan cepumas ko tu takleh blah tul..Mini cam mini cornetto lak kan..:p
    ade rezeki ade la nanti…tapi kalau bleh pas blaja..tapi kalau da ade..terima je kan..
    semua tu rezeki..:D
    hehe..okla,…thanks a lot..:D

    • i3rasaila 17/07/2011 at 2:00 am #

      sama farah. maaf datang ngam2 time ncek muslim akad nikah.
      kitaorang kenyang gila makan time majlis kawen kau. sedap lak tuh.😄

      ps jeles tengok hadiah kawen kau yg byk giler.

  2. Saya Farah Hana 19/07/2011 at 12:16 pm #

    hehe…sedap kan?sedap & murah ok..semua org puji juga..byk gak lebih lauk..sbb catering tu mmg lebihkan byk…hadiah kawen mmg super byk..rice cooker 5 bijik..amek yg paling mahal jer brg2..yang laen tinggal dulu kat umah..barang korang bagi aku bwk..tapi tak tau nak guna bile..hehe..

    thanks a lot korang..:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

World

International Headlines, Stories, Photos and Video

whoalaoweh

i like it just the way it is

Fingers Delirium

Just another WordPress.com site

scribblemumble

I'm a scribbler and a mumbler. Ko ada?

%d bloggers like this: