Yuna – I Wanna Go

18 Jun

Beautiful song, nice MV. Enjoy~

credit: YunaVEVO

He’s one in a million

I don’t know when I’ll be seeing him again

He wants to live in a city

Moved out there when he was just seventeen, just seventeen

And no I’m not prepared, no I’m not prepared

My heart’s beating really fast, really fast

But I wanna go there, but I wanna go there

Lets walk a little further, you know I wanna be here

I wanna go wherever,

whenever you wanna go wherever you wanna

I wanna go with you I wanna go wherever,

whenever you wanna go wherever you wanna

Can I go with you

He stares so politely

I’m best behaving when he’s walking with me,

walking with me

He likes taking photos in black and white

They’re upon his walls, on his walls

No I’m not prepared, no I’m not prepared

My heart’s beating really fast, really fast

But I wanna go there, but I wanna go there

Lets walk a little further, you know I wanna be there

I wanna go wherever,

whenever you wanna go wherever you wanna

I wanna go with you I wanna go wherever,

whenever you wanna go wherever you wanna

Can I go with you

I wanna go wherever, whenever you wanna go wherever you wanna

I wanna go with you

I wanna go wherever, whenever you wanna go wherever you wanna

Can I go with you

Credit: Metrolyrics

April dan Hoo

9 Apr

Assalamualaikum W.B.K.

and a very good day to everyone.Sedar tak sedar, pejam celik pejam, dah masuk bulan April dah.

Bulan April sangat istimewa untuk saya sebab saya lahir pada bulan April!

TeeHee.

dan satu lagi, hujung bulan ini ada plan baek punya.

oh, saya sekarang jatuh chenta dengan variety show korea yang baru…. iaitu

*drumroll please*

아빠! 어디가?  

Atau dalam bahasa Inggeris nya, “Dad, where are you going?”

Semua kanak-kanak dalam show ni terlampau kiut.

Ada 5 anak-anak bersama dengan bapanya. (Bapa mereka selebriti)

Yang paling saya bias adalah Yoon Hoo. Geram nangga mulutnya cerobeh, cerdit, bait, kedak orang tua jak.

Basically show ini pasal percutian bapa dan anak mereka selama 2 hari 1 malam. Hybrid 2D1N dan Family Outing.

Interaksi dan ke’cute’tan, kenaifan kanak-kanak ini membuatkan saya tergisin-gisin di depan PC.

If you like sweet, kids and cuteness, you should try to watch this show.

You have been warned! (Explosion of cuteness ahead)

Inilah Yoon Hoo yang super kiut.

cr pic: tumblr, http://intan-kemala.tumblr.com

Mulutnya… grrrrrr

Hoo with his father

Hilang gigi depan.

Cr gifs: tumblr, http://yoonhooxjia.tumblr.com

Kalau nak layan, boleh tengok dekat sini Daebaksub. Show ini disub oleh shiareagy, sesetengahnya kshownow dan episod 13 kolaborasi antara Daebaksub and shiareagy.

Kalau tengok satu episod, mesti tersangkut. Sekarang kat Korea baru episod 14, jadi tak tertinggal sangatlah.

Setakat ini dah berjaya convertkan kawan-kawan seramai 6 orang ke arah show ni. Hihihi…

Happy watching. ^^

Seoul Again! (Part 2)

8 Feb

Assalamualaikum W.B.K.

How are you guys today? Hope everything is good.

So, kembali lagi kepada Seoul. Kali ini kita akan menjengah ke beberapa tempat yang baru untuk saya dan juga ke beberapa tempat favourite saya di Seoul.

————————

1. Ehwa Cultural Village and Naksan Park.

Perasaan kami nak ke sini memang high spirit. Yelah kan nak jejak tempat ni bukan senang. Untuk pengetahuan, kami sesat dalam kampung ni dalam 2 jam. Hahahaha.. tak jumpa jalan keluarnya dan tak jumpa jalan masuknya.

Tengah-tengah sesat jumpa abang polis tiga orang. Yang dua orang terus masuk ke dalam bila tengok kami approach mereka. Tinggallah sorang ni yang berusaha bagi directions tapi dia pun tak tahu. Pastu barulah 2 orang polis ni join sekaki bagi directions. Malangnya kami masih tak jumpa jalan. So we back to square one and went back to subway station.

Alhamdulillah, lepas puas makan langsat, akhirnya kami sampai. Nak tahu direction sila kunjungi blog ini.

DSC_0457

Tree

DSC_0459

The Avengers… (why is Thor crying?)

Continue reading

World

International Headlines, Stories, Photos and Video

whoalaoweh

i like it just the way it is

Fingers Delirium

Just another WordPress.com site

scribblemumble

I'm a scribbler and a mumbler. Ko ada?